Verzend- en retourbeleid

 

Verzending

Nadat je hebt betaald wordt jou bestelling binnen 2 werkdagen verwerkt. Je bestelling wordt verstuurd via de postbezorger die jij hebt gekozen. Boven de 75 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Onder de 75 euro bedragen de verzendkosten €5,95. Je ontvangt per mail een verzendbevestiging, zodat je weet dat jouw pakketje onderweg is. 

Label Anne is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte pakketjes bij de postbezorger. 

 

Retourneren

Binnen 14 dagen mogen alle producten geretourneerd worden. 

Ben je toch niet tevreden met het artikel dat je hebt besteld? Misschien is de maat niet goed of het artikel toch niet helemaal wat je had verwacht. Dit kan natuurlijk gebeuren en mag de bestelling terug gestuurd worden. Wat moet je doen als je je bestelling wilt retourneren?

  • Je meld dit binnen 14 dagen na ontvangst door een e-mail te sturen naar info@labelanne.nl.

       In deze mail vermeld je jouw gegevens en geef je aan welk product je terug wilt sturen d.m.v. het artikelnummer. Ook vermeld je in de mail de reden van retour. 

  • Na het melden van de retour kun je je bestelling retourneren. Alle artikelen moeten in de nieuwe, ongebruikte staat verkeren, inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden niet aanvaard.
  • Na het ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het artikel op je rekening teruggestort. Dit duurt maximaal 14 werkdagen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en worden niet terug betaald.